Marcați
Prim-ministrul a întreprins o vizită de lucru la Basarabeasca
26.12.2019, 17:19
Premierul Ion Chicu a întreprins joi o vizită la Basarabeasca, unde a avut o ședință de lucru cu conducerea raionului și a localităților. În carul ședinței, șeful executivului a fost informat despre situația social-economică a raionului, problemele cu care se confruntă autoritățile locale și viziunea de dezvoltare a regiunii, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Printre subiectele abordate de reprezentanții APL au fost: investițiile în infrastructura drumurilor, alimentația copiilor în școli și grădinițe, insuficiența locurilor de muncă și necesitatea identificării soluțiilor pentru păstrarea tinerilor în regiune.

Ion Chicu a vorbit despre acțiunile întreprinse de către Cabinetul de miniștri și despre Programul de Acțiuni al Guvernului 2020-2023, menit să modernizeze infrastructura națională, să impulsioneze investițiile în industrializarea țării și să crească bunăstarea oamenilor.

„Programul de Acțiuni este un act voluminos și conține peste 1000 de activități concrete. Scopul urmărit de noi este să dezvoltăm infrastructura țării și să aducem locuri de muncă stabile și bine plătite în toate raioanele țării, aproape de casele oamenilor”, a menționat șeful Guvernului.

Prim-ministrul a asigurat autoritățile locale că toate instituțiile publice au misiuni în Programul Guvernului și a îndemnat la conjugarea eforturilor pentru a moderniza țara și a aduce în Moldova oportunități de angajare și dezvoltare personală pentru toți oamenii.

moldpres
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).