Marcați
Legi promulgate de șeful statului
24.12.2019, 17:02
Țara va intra în noul an cu toate legile bugetare în vigoare. Președintele Igor Dodon a promulgat astăzi mai multe legi, inclusiv Legea bugetului de stat pentru anul 2020, Legea bugetului asigurărilor sociale de stat şi Legea fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală. De asemenea, a fost semnat pachetul de acte ce au scopul de a asigura mai multă protecție socială pentru cetățenii nevoiași.

Potrivit șefului statului, documentele au fost adoptate și promulgate în termen record, grație conjugării eforturilor tuturor factorilor de decizie. Până la finele anului, actele legislative vor fi publicate în Monitorul Oficial. Igor Dodon le-a mulţimit angajaţilor Guvernului și Parlamentului pentru responsabilitate, operativitate și colaborare productivă în procesul de elaborare a legilor importante pentru dezvoltarea și asigurarea bunăstării țării. Actele promulgate prevăd o creștere importantă a investițiilor statului în infrastructura drumurilor, precum şi majorarea salariilor bugetarilor. De asemenea, vor fi majorate pensiile şi alocațiile.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).