Marcați
”Oraş de Crăciun” la Cupcini
16.12.2019, 16:15
Personaje de basm şi principalii eroi ai sărbătorilor de iarnă - Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada. Toţi au fost prezenţi în oraşul Cupcini, la ceremonia de inaugurare a Pomului de Crăciun. oaspeții au avut parte și de un concert susținut de colectivele artistice locale.

Au mai rămas câteva săptămâni până la Anul Nou şi în toată ţara, pe brazi, se aprind luminile de sărbătoare. Duminica trecută, şi-a aprins luminile şi Pomul de Crăciun din oraşul Cupcini.

Sărbătoarea a început în piaţa din centrul oraşului, cu dansuri şi cântece, dar şi cu un mesaj din partea primarului oraşului Cupcini, Ivan Ostaficiuc.

"Această seară vă este dedicată vouă, copiilor! Am făcut totul pentru voi, copiii, să fiți foarte veseli! Primăria Cupcini vă aduce în dar acest orăşel, pe care l-am construit şi sper să vă placă. Noi vom petrece sărbătorile de Crăciun împreună, aici, lângă acest brad", a spus el.

Oaspete de onoare al sărbătorii a fost președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, care i-a felicitat pe locuitorii oraşului şi le-a urat, în numele Parlamentului, numai lucruri bune şi prosperitate în noul an.

"În preajma Anului Nou, a Nașterii Domnului, permiteți-mi, în numele Parlamentului, să vă urez sănătate, pace, fericire şi lucruri bune în fiecare casă. Fie ca aceste lumini, care vor fi aprinse pe Pomul de Crăciun, să lumineze în fiecare casă, în fiecare familie", a spus Zinaida Greceanîi.

Startul sărbătorilor a fost dat de primarul Ivan Ostaficiuc şi de președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Localnicii au apreciat eforturile administraţiei locale și au recunoscut că au fost surprinşi de nivelul de organizare, precum și de cadoul făcut de primărie.

Fiecare copil prezent la festivitatea din centrul orașului a primit daruri de la Moş Crăciun.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).