Marcați
Persoanele fizice vor putea achita online impozitele și taxele
13.12.2019, 20:27
Persoanele fizice vor putea achita online impozitele și taxele, prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice MPay. Noul serviciu electronic pentru contribuabili a fost lansat de Serviciu Fiscal de Stat (SFS), informează MOLDPRES.

Serviciul reprezintă un instrument prin care contribuabilii au posibilitate să transfere printr-o singură notă de plată suma integrală pentru achitarea tuturor impozitelor și taxelor. Suma va fi direcționată automat către destinațiile de buget prestabilite, fără indicarea rechizitelor, iar contribuabilul va selecta doar impozitele care urmează a fi achitate.

SFS a precizat că prin implementarea acestui serviciu va fi redus timpul și efortul contribuabilului la achitarea impozitelor și taxelor, va fi posibilă achitarea impozitelor și taxelor printr-o singură notă de plată și în lipsa rechizitelor și va fi redus riscul de achitare eronată.

Pentru a utiliza noul serviciu, contribuabilii trebuie să acceseze rubrica „Achitare on-line a impozitelor și taxelor de către persoanele fizice-cetățeni” de pe pagina oficiale a Serviciului Fiscal de Stat www.sfs.md sau să acceseze portalul serviciilor fiscale electronice servicii.fisc.md.

moldpres
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).