Marcați
Diplome pentru tinerii militari
13.12.2019, 18:55
Mai mulți militari au primit astăzi diplome de onoare din partea șefului statului. Este vorba de tinerii care au obținut medalia de argint la exercițiul internațional ”Cambrian Patrol 2019”, desfășurat în luna octombrie în Marea Britanie. De asemenea, pentru merite deosebite în derularea proiectelor bilaterale în domeniul cooperării militare, diploma de onoare i-a fost conferită atașatului militar al Ambasadei Marii Britanii în țara noastră, Robyn Davis Hall.

Președintele Igor Dodon și-a exprimat convingerea că tinerii vor continua să muncească în interesul național. El i-a felicitat cu ocazia succeselor înregistrate la competiția internațională, care a întrunit 132 de echipe din 34 de țări, și le-a mulțumit pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe plan internațional. Locotenentul-major Stanislav Șeremetov s-a învrednicit de medalia ”Meritul militar”.

La finalul ceremoniei de decernare a diplomelor a urmat tradiționala poză de grup cu șeful statului.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).