Marcați
Prezentatoarea anului e la NTV Moldova
12.12.2019, 20:02
Colega noastră Vera Terentiev s-a învrednicit de titlul prezentatoarea anului. Prestigiosul trofeu i-a fost oferit de către o revistă pentru femei, în cadrul unei galeorganizate aseară într-un local din Capitală. La eveniment au participat ambasadori, miniștri și președintele țării, Igor Dodon.

Câștigătoarele la toate nominalizările au fost anunțate de către organizatori și ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici.

Vera Terentiev le-a mulțumit telespectatorilor pentru votul acordat:"Acest trofeu nu este doar al meu, ci și al echipei NTV Moldova, deoarece prezentatorul este vârful aisbergului. În redacție sunt foarte mulți oameni, care muncesc enorm pentru fiecare buletin de știri. Această nominalizare ”Prezentatorul anului 2019” este o confirmare a performanței de care a dat dovadă echipa de jurnaliști de la NTV Moldova. Și vreau să mulțumesc tuturor care au votat ca acest trofeu să ajungă în acest an în redacția postului de televiziune NTV Moldova. Ne vom strădui și în continuare să dăm dovadă de același profesionalism".

Președintele țării, Igor Dodon, le-a felicitat pe toate deținătoarele prestigiosului trofeu.

"Aș vrea să profit de ocazie, stimate doamne, domnișoare, să vă felicit cu faptul că sunteți, cu aceea că ne faceți viața mai frumoasă și acasă, și la serviciu. Să vă spun că noi, bărbații, și sunt ferm convins că toți bărbații mă vor susține, noi înțelegem și apreciem că, fără voi, noi nu suntem. Orice bărbat puternic are alături o doamnă, o femeie puternică. Vreau să vă mulțumesc, nu din numele instituției prezidențiale, ci din numele la toți bărbații, pentru ceea ce faceți voi pentru noi. Și chiar dacă nu tot timpul vă spunem, nu tot timpul dăm pe față, credeți-ne, undeva, în adâncul sufletului, noi în fiecare zi vă iubim și vă apreciem", a spus șeful statului.

În cadrul evenimentului au mai fost înmânate trofee pentru ”Actrița anului”, ”Vocea anului”, ”Modelul anului” și ”Designerul anului”.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).