Marcați
Daruri pentru familii din Bălți
12.12.2019, 19:41
Președintele țării, Igor Dodon, continuă acțiunile orientate spre ajutorarea familiilor longevive și a celor cu mulți copiii. În timpul vizitei la Bălți, el a mers în ospeție la un cuplu care sărbătorește 50 de ani de căsnicie și o familie numeroasă. În contextul ”Anului familiei”, Igor Dodon le-a oferit daruri din partea Fundației de binefacere ”Din suflet” a primei doamne a țării.

Soții Gheorghe și Zinaida Pelin sau căsătorit în anul 1969. Au crescut doi copii, iar acum au patru nepoți și un strănepot.

"Eu vreau să vă felicit. Din câte am înțeles, în curând veți împlini 50 de ani. Acest an eu l-am numit ”Anul familiei”. Consider că familia este cea mai importantă. În acest an, eu am sărbătorit 20 de ani de căsătorie, iar dumnevoastră - 50. Aflându-mă la Bălți, capitala de nord, am intrat să vă felicit și să vă mulțumesc pentru că sunteți împreună și sunteți un exemplu pentru generația tânără" a spus șeful statului.

Cei doi soți susțin că vizita președintelui țării a fost o surpriză plăcută pentru ei.

Șeful statului a mers și la familia Plămădeală, în care cresc cinci copii. Din partea Fundației de binefacere ”Din suflet” a primei doamne a țării, el le-a oferit daruri și sprijin financiar.

La începutul acestui an, președintele Igor Dodon a decretat anul 2019 drept ”Anul familiei”. Încheierea acestuia va fi marcată în data de 17 decembrie, printr-un eveniment organizat la Palatul Național ”Nicolae Sulac”.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).