Marcați
Președintele țării, în vizită la Bălți
12.12.2019, 19:31
Președintele țării, Igor Dodon, a vizitat astăzi Liceul ”Nicolai Gogol” și la Grădinița-creșă Nr. 20 din municipiul Bălți. Șeful statului a discutat cu angajații celor două instituții despre problemele și condițiile de muncă. El a promis că actuala guvernare va continua acțiunile pentru îmbunătățirea situației în educație.

După ce a efectuat o vizită prin sălile de clasă și a discutat cu elevii, președintele Igor Dodon a avut o discuție cu pedagogii. El a menționat că printre prioritățile noului Guvern este îmbunătățirea situației în educație.

"Eu cred că, în anul viitor, noi vom reuși să facem foarte multe, împreună cu noua guvernare. Acum, este un alt Guvern, care lucrează cu noi și eu cred, în pofida faptului că cineva critică, atunci când există cooperare între președinte țării, prim-ministru și președintele Parlamentului, eu cred că această colaborare va aduce rezultate frumoase. Probabil că ințiativele sociale pe care le-am pornit deja le-ați văzut, ele deja au fost votate în Parlament. Oponenții, care mă criticau, la fel, au votat. Eu deja le-am semnat. Din 1 ianuarie, ele vor intra în vigoare. Acolo este și majorarea salariilor bugetarilor, și a profesorilor", a spus Igor Dodon.

În timpul vizitei șefului statului la Grădinița-creșă Nr. 20, directoarea a făcut o prezentare a situației din această instituție.Șeful statului a promis ajutor la asigurarea cu echipament a blocului alimentar al grădiniței. Ulterior, copiii au prezentat dansuri și au recitat poezii pentru oaspeții instituției.La final, toți copii au primit daruri.

NTV Moldova


menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).