Marcați
Suportul unic de 600 de lei mai poate fi ridicat până la 26 decembrie
6.12.2019, 11:54
451 de beneficiari care nu au ridicat încă suportul unic de 600 de lei, stabilit în primăvară, o mai pot face până la data de 26 decembrie, la oficiile poștale din țară. Casa Națională de Asigurări sociale precizează într-un comunicat de presă că a informat în scris fiecare beneficiar în parte care nu a ridicat suportul unic despre faptul că poate solicita în continuare acești bani, transmite IPN.

Suportul unic de 600 de lei a fost acordat beneficiarilor de toate tipurile de pensii, stabilite până la 1 aprilie 2019, al căror cuantum lunar nu depășea 2000 lei. La aceeași sumă au avut dreptul cei care primesc alocații sociale de stat. Este vorba de persoanele cu dizabilități, inclusiv persoanele cu dizabilități din copilărie, persoanele cu vârstă de pensionare fără stagiu de muncă și familiile care și-au pierdut întreținătorul.

Măsura a fost luată pentru ca toate aceste persoane aflate în dificultate să primească suportul unic înainte de sărbătorile de iarnă și cele pascale ale anului 2019.

IPN
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).