Marcați
Stadion modern la Comrat
5.12.2019, 15:06
La Comrat continuă lucrările de construcţie a unui stadion modern. Acesta va avea o capacitate de 5.000 de locuri, va dispune de o sală de sport multifuncțională şi de o parcare. Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Guvernului Turciei. Până acum, lucrările au fost realizate în proporție de 40 la sută. Acestea urmează să fie finalizate până în vara anului viitor.

Acordul privind construcția complexului sportiv a fost semnat în timpul vizitei la Comrat a preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan. Autorităţile de la Ankara şi-au asumat şi cheltuielile de demontare a fostului stadion din oraş, în locul căruia este construită noua arenă.

Gazonul noului stadion va permite desfăşurarea atât a meciurilor de fotbal, cât şi a competițiilor de atletică uşoară. În sală, vor fi amenajate ring de box, terenuri de baschet, volei, minifotbal, dar şi pentru alte genuri de sport.

Noul stadion le va permite echipelor de fotbal din oraş să se antreneze la modul profesionist. De asemenea, vor putea să fie organizate meciuri cu participarea cluburilor de fotbal străine.

Bugetul proiectului este de șapte milioane de dolari, iar finalizarea lucrărilor este planificată pentru luna iulie a anului viitor.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).