Marcați
Șeful statului a avut o întrevedere cu președintele companiei „China Hyway Group Limited”
20.11.2019, 12:56
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Hu Jiaming, președintele „China Hyway Group Limited” - companie chineză cu experiență în domeniul construcției de autostrăzi în mai multe țări ale lumii, dispusă să investească în proiecte de infrastructură în țara noastră, inclusiv în construcția unei șosele de centură a Chișinăului.

Igor Dodon a salutat aflarea întreprinzătorilor chinezi în Moldova, subliniind interesul major al conducerii țării pentru transformarea Moldovei, începînd cu luna martie curent, într-un adevărat șantier de construcție unde vor fi construite drumuri și modernizată infrastructura.

Șeful statului a menționat că Moldova este interesată de atragerea investitorilor străini, indiferent din ce țară vin, inclusiv din Republica Populară Chineză. Totodată, Președintele țării a subliniat că toate propunerile privind finanțarea unor asemenea proiecte vor fi examinate reieșind din interesul național, accesînd cele mai avantajoase oferte de colaborare.

president.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).