Marcați
Un bărbat a atacat o ambulanță în Capitală
18.11.2019, 19:20
Șoferul unei ambulanțe din Capitală a fost atacat, ieri, de către un bărbat înarmat cu o rangă. Autospeciala a sosit la o solicitare din partea unui pacient. Atacul s-a produs în sectorul Ciocana, iar suspectul a fost reţinut de poliţie.

Aproape de ora unu noaptea, medicii au sosit la o solicitare pe strada Petru Zadnipru. În curte era un bărbat care, de asemenea, a chemat ambulanţa, pentru un alt pacient, iar când a aflat că echipa a sosit pentru o altă solicitare a devenit agresiv. A început să lovească în autospecială cu o rangă.

Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, în urma atacului, ambulanța a rămas cu parbrizul şi geamurile laterale sparte. Totuși, echipamentul medical din interior nu a fost deteriorat. Prejudiciul produs spitalului urmează a fi stabilt. Poliţia fost chemată de către șoferul ambulanței, care a reuşit să blocheze uşile.

Forțele de ordine l-au reţinut pe agresor. Pe numele acestuia a fost intentat un dosar penal pentru huliganism. El este reținut pentru 72 de ore și riscă amendă sau trei ani de închisoare.

De la începutul acestui an, forțele de ordine au mai înregistrat cazuri de agresare a echipelor de medici de pe ambulanțe, însă cel din urmă este cel mai grav.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).