Marcați
Un concert dedicat tinerilor s-a desfășurat la Filarmonica Națională ”Seghei Lunchevici”
18.11.2019, 17:13
Un concert dedicat Zilei Tineretului și Studenților a fost organizat, în acest weekend, la Filarmonica Națională ”Seghei Lunchevici” din Capitală. Pe scenă au evoluat mai mulți interpreți autohtoni, ansambluri, precum și orchestra municipală ”Avanti”. Evenimentul a fost organizat de Uniunea Națională a Studenților și Tineretului, în colaborare cu Primăria municipiului Chișinău.

Tinerii spun că astfel de evenimente sunt bine-venite, deoarece le oferă ocazia de a petrece într-un mod distractiv timpul liber.

Organizatorii concertului susțin că este important ca autoritățile să acorde o atenție sporită noii generații.

Eugen Balan, președintele Uniunii Naționale a Studenților și Tineretului:"Cu părere mare de rău, Primăria cam puțin se implica în aceste manifestații, doar Girecția Generală Educație, din când în când, ne-a susținut. Eu tare sper și sunt sigur că Primăria Municipiului Chișinău va acorda cu mult mai mare atenție tineretului".

Aliona Coropceanu, șef adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a CMC:"Aceste activități sunt foarte importante pentru că tinerii sunt boâul de aur alacestei țări și ne dorim ca ei să se implice, să deschidă drumul. Să aibă succese frumoase, realizări minunate".

Ziua Națională a Tineretului este marcată în data de 10 noiembrie, iar Ziua Internațională a Studentului - în 17 noiembrie.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).