Marcați
Primul viceprimar al Capitalei
15.11.2019, 19:19
Prima decizie anunțată astăzi de primarul general Ion Ceban este cea cu privire la numirea lui Victor Chironda în funcția de viceprimar. El a candidat pentru fostul de primar din partea Partidului ”Forța Nouă” și a acces în consiliul municipal. Candidatura lui urmează a fi votată de CMC. Victor Chironda va fi responsabil de domeniul urbanismului și a anunțat că prioritatea sa este actualizarea Planului Urbanistic General și elaborarea Planului de mobilitate urbană durabilă.

"Am acceptat pentru că trebuie să începem să lucrăm. Lucrurile în oraș trebuie schimbate. Noi în campania electorală, eu și colegii din echipa mea, noi am promovat anumite idei și am fost focusați și axați pe problemele orașului. Noi vrem să evităm politica și poziționările sau alianțele. Noi vrem să muncim pentru oraș. Aceasta este o oportunitate care ni s-a oferit ca să facem acele lucruri pe care le-am promis în campania electorală și o să mergem exact pe ceea ce am discutat și am vorbit atunci", a declarat Victor Chironda.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).