Marcați
Un angajat al Poliției de Frontieră Sculeni a fost reținut pentru trafic de marijuana
15.11.2019, 15:58
Patru bărbați, cu vârsta între 23 și 37 de ani, au fost reținuți de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale. Ei sunt bănuiți de trafic de marijuana. Printre suspecți este și un angajat al Poliției de Frontieră Sculeni. Ei au fost reținuți, după ce oamenii forțele de ordine au înregistrat activitatea lor infracțională pe parcursul a patru luni și au depistat asupra lor patru kilograme de stupefiante.

Cei patru suspecți au fost reținuți în zilele de 12 și 13 noiembrie. Unul a fost prins chiar în momentul în care vindea marijuana, în valoare de 4.200 de lei, unui ofițer sub acoperire.

În total, procurorii și polițiștii au desfășurat 10 percheziții corporale, inclusiv la domiciliile și în mijloacele de transport ale membrilor grupului, care activau într-un raion din centrul țării. Pe lângă marijuana, au fost ridicate dispozitive pentru consumarea substanțelor narcotice, telefoane mobile, cartele SIM, acte de identitate, dar și carduri bancare. Oamenii legii au constat că suspecții au comis și anterior infracțiuni de acest gen. Bănuiții riscă de la șapte până la 15 ani de închisoare.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).