Marcați
Au ales dintre șase candidați pentru funcția de deputat
20.10.2019, 17:38
În circumscripția unionominală numărul 33, alegătorii au votat și pentru candidații pentru funcția de deputat în Parlament. Oamenii au avut de ales dintre șase candidați. Ei spun că își doresc o persoană integră, care să le apere interesele în forul legislativ.

Durleștenii au făcut cozi la secția de votare numărul 263. Potrivit președintelui Biroului electoral, Angela Chetrean, procesul decurge mai anevoios, din cauză că alegătorii trebuie să voteze cu cinci buletine, iar asta provoacă neclarități.

"Sunt unele neclarități, dar, după cum vedeți, ați observat și dumneavoastră, și noi, lumea încearcă să se descurce, lumea știe că a venit să-și dea votul pentru un concurent electoral și cred că, până la urmă, totul este bine", a spus Angela Chetrean.

Oamenii spun că își dau votul unui deputat care ar trebui să lucreze onest și să adopte decizii în mod transparent.

Circumscripția numărul 33, care cuprinde suburbii ale Capitalei, a rămas fără deputat după ce Andrei Năstase a renunțat la mandat, în favoarea postului de ministru al Afacerilor Interne.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).