Marcați
Suburbiile vor mai multă atenție
20.10.2019, 16:05
Lipsa transportului public stabil spre oraș, starea proastă a drumurilor și problemele privind evacuarea deșeurilor și conectarea la rețeaua de alimentare cu apă. Acestea sunt principalele probleme ale suburbiilor. În pofida acestei situații, oamenii nu se prea grăbesc să participe la alegeri, pentru a schimba situația.

La secția de votare din orașul Vatra, amplasată în incinta gimnaziului, în primele trei ore de la deschiderea urnelor de vot s-au prezentat doar 75 de oameni. Ei explică această apatie față de procesul electoral prin faptul că sunt dezamăgiți de politicile promovate de-a lungul anilor de administrațiile anterioare. În fiecare campanie electorală, candidații pentru funcția de primar general le promit locuitorilor suburbiilor marea cu sarea, însă după alegeri uită de ei.

O altă suburbie, aceleași probleme. În localitatea Ghidighici, oamenii spun că evacuarea gunoiului și conectarea la sistemul de alimentare cu apă și canalizare sunt cele mai grave probleme.

În suburbiile municipiului Chișinău au fost deschise 59 de secții de votare.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).