Marcați
Ion Ceban, favoritul mai multor asociații obștești
18.10.2019, 19:43
Dintre cei 17 pretendenți pentru funcția de primar al Capitalei, Ion Ceban este singurul potrivit. Aceasta este opinia mai multor reprezentanți a asociațiilor obștești, potrivit acestora, în timpul campaniei electorale, Ion Ceban a manifestat deschidere deplină față de societate, dar și viziune clară în identificarea soluțiilor eficiente pentru fiecare problemă. Declarațiile au fost făcute astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit președintelui Mișcării de Tineret ”Urmașii lui Ștefan”, Dumitru Roibu, candidatul pentru funcția de primar al Capitalei, Ion Ceban, este suficient de pregătit pentru a exercita această funcție.

Și președintele Guvernului Tinerilor din Republica Moldova, Ion Jomir, a declarat că Ion Ceban a prezentat programe clare pentru dezvoltarea infrastructurii Capitalei.

Președintele Fundației pentru Dezvoltare Ecologică ”Ecodava”, Igor Sîrbu, a declarat că, începând cu anul 2013, a realizat, alături de echipa candidatului Ion Ceban, mai multe proiecte ecologice.

La rândul său, coordonatoarea de proiecte din cadrul Centrului pentru Cooperarea Tinerilor, Silvia Bogonovschi, a menționat că Ion Ceban este singurul care nu s-a lansat în critici la adresa oponenților.

Reprezentanții societăți civile au mai menționat că Ion Ceban a prezentat pentru fiecare proiect și sursele de finanțare, ceea ce îl deosebește de contracandidații săi.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).