Marcați
Președintele țării a conferit aproximativ 80 de distincții de stat
17.10.2019, 15:11
Președintele țării, Igor Dodon, a conferit astăzi distincții de stat pentru aproximativ 80 de personalități din diferite domenii de activitate. Este vorba de profesori, militari, medici, oameni de artă și reprezentanți ai altor domenii, care au contribuit la dezvoltarea statului. Ceremonia festivă a avut loc la Președinție.

Distincțiile au fost conferite pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, merite deosebite față de țară, profesionalism, muncă îndelungată și prodigioasă. Șeful statului, Igor Dodon, le-a mulțumit laureaților pentru eforturile pe care le depun zilnic, în mare parte, în condiții dificile.

"Aici sunt reprezentanți ai celor mai importante domenii din Republica Moldova care, pe parcursul a câtorva decenii de activitate, au făcut tot posibilul pentru a promova imaginea și interesele poporului nostru. Eu vreau sincer să vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut și sunt ferm convins că veți face pentru viitorul țării noastre, a patriei noastre - Republica Moldova", a declarat Igor Dodon.

Beneficiarii distincțiilor de stat spun că atenția pe care le-o acordă șeful statului îi determină să persevereze în doomeniile pe care le reprezintă.

La sfârșitul ceremoniei oficiale, președintele a făcut tradiționala poză de grup cu noii deținători ai distincțiilor de stat.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).