Marcați
Trei persoane au decedat într-un grav accident rutier produs la intrare în orașul Căușeni
17.10.2019, 14:40
Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață la intrarea în orașul Căușeni. Potrivit poliției, două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar trei oameni au decedat. Pasagerul unui autoturism a fost internat la spital.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratul de Poliție Căușeni, Corina Repeșciuc, tragedia s-a produs din cauza vitezei excesive și vizibilității reduse.

"Aproximativ la orele 08:10, la intrarea în orașul Căușeni, dinspre direcția satului Grigorievca, s-au tamponat două automobile de marca Peugeot 207, unde se afla bărbatul de 32 de ani și femeia de 27 de ani. Ambii au decedat pe loc. Și al doilea automobil, Opel Zafira, unde se afla un bărbat de 19 ani, care la fel a decedat și pasagerul acestuia de 48 de ani, care are nevoie de îngrijire medicală", a declarat Corina Repeșciuc.

Poliţia atenționează că, în această perioadă a anului, dimineața și seara se așterne o ceață densă, încât vizibilitatea în trafic se reduce esențial. Pentru a evita accidentele rutiere, șoferii sunt îndemnați să adapteze viteza la condițiile meteorologice, să evite manevrele de depășire în condiții de vizibilitate redusă și să conecteze luminile de întâlnire și cele de ceață ale autovehiculelor.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).