Marcați
Igor Dodon a prezidat o ședință de lucru cu conducătorii comisiilor din cadrul Consiliului Societății Civile
17.10.2019, 10:44
Președintele țării, Igor Dodon, a prezidat o ședință de lucru cu conducătorii comisiilor din cadrul Consiliului Societății Civile pe lîngă Președintele Republicii Moldova. Părțile au discutat subiecte actuale și planurile activităților Consiliului pînă la finele anului 2019.

În special, cei prezenți au examinat programul de organizare al celei de-a doua ediții a Forumului Etniilor, care va avea loc la 1 noiembrie curent, la Palatul Republicii din capitală, sub egida Președintelui țării. Ca și în cazul primului Forum, care s-a desfășurat în luna aprilie 2018, cea de-a doua ediție este organizată de comisia pentru relații interetnice din cadrul Consiliului Societății Civile. De asemenea, evenimentul respectiv va fi dedicat aniversării a 30-a de la crearea organizațiilor interetnice din țara noastră.

Totodată, în cadrul ședinței, interlocutorii au discutat și subiectul cu privire la schimbarea parțială a componenței Consiliului Societății Civile și planurile de organizare a ședințelor a fiecărei comisii de profil dintre cele 12, sau a ședinței lărgite a Consiliului.

president.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).