Marcați
Infrastructură şi sprijin pentru nevoiași
16.10.2019, 14:48
Reparația drumurilor, reabilitarea infrastructurii sociale, construcția noilor sisteme de alimentare cu apă şi canalizare, dar şi ajutor pentru familiile nevoiașe. Acestea sunt prioritățile candidatului Partidului Socialiştilor pentru funcția de primar al orașului Vulcăneşti, Mihail Onofrei. El și-a prezentat programul electoral în cadrul unei întâlniri cu localnicii. La întrevedere a participat şi președintele PSRM, Zinaida Greceanîi.

Realizarea obiectivelor de modernizare a localităților este posibilă printr-o bună colaborare între administrațiile locală şi centrală, a declarat Zinaida Greceanîi.

"Toți candidații noștri au fost confirmați la Comitetul Executiv al partidului. Trebuie să înţelegeţi că este o mare responsabilitate. Trebuie să înțelegeți că în spatele fiecărui candidat al PSRM la aceste alegeri locale generale nu stă doar partidul, dar stă şi preşedintele ţării, şi preşedintele Parlamentului, şi, în general, conducerea Moldovei. De aceea, este important să ne gândim pentru cine votăm la aceste alegeri locale din 20 octombrie", - a spus ea.

Candidatul PSRM pentru funcția de primar al oraşului Vulcăneşti, Mihail Onofrei, a declarat că are soluţii pentru majoritatea problemelor oraşului şi speră într-o colaborare strânsă cu conducerea țării.

"În procesul de elaborare a programului electoral, am stabilit câteva priorităţi pentru următorii patru ani, şi anume: un oraş iluminat, reducerea tarifelor şi reformarea sectorului locativ-comunal. De asemenea, vom face ca impozitul pentru deşeuri să fie aplicat doar pentru casă ori apartament, nu pentru fiecare localnic. Vom lupta împotriva gropilor de gunoi neautorizate din preajma oraşului. Avem multe probleme în oraş şi astăzi nu reuşim să le abordăm pe toate, dar sunt ferm convins, doar în colaborare cu toate structurile puterii, vom obține rezultate mari", a specificat Mihail Onofrei.

Oamenii spun că aşteaptă schimbări în bine şi sunt convinşi că o echipă profesionistă ar putea să asigure dezvoltarea durabilă a localităţii lor.

La postul de primar al orașului Vulcăneşti râvnesc cinci candidați. Este vorba de Mihail Onofrei, din partea PSRM, Valeriu Fiodorov, candidatul Blocului ”Acum”, Ludmila Ivanoglu, candidatul Partidului ”Şor”, Victor Petrioglu, candidatul Partidului Nostru, şi Ivan Kulikov, candidatul Mişcării Populare "Uniunea Vamală".


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).