Marcați
La Chișinău se desfășoară Campionatul deschis la gimnastică aerobică 2019
6.10.2019, 14:59
În perioada 5–6 octombrie, la Chișinău se desfășoară Campionatul deschis la gimnastică aerobică 2019 al Clubului Sportiv LIA-GYM. Pentru „Cupa LIA-GYM” vor concura 11 echipe. În competiţie participă reprezentanți ai Republicii Moldova, Ucrainei și Estoniei.

În cele două zile de probe, gimnaştii vor concura la program individual, în perechi mixte, trio și grupuri (5 sportivi). Sportivii vor evolua în diferite categorii de vârstă: 6-8; 9-11; 12-14; 15-17 și 18+.

Juriul vor evalua performanța a 170 de participanți. Pentru determinarea câştigătorilor va fi sumat punctajul obţinut pentru artistism, performanță și complexitatea exercițiului.

În prima zi a campionatului, pe 5 octombrie, au fost organizate calificări în categoriile de program individual și trio.

În a doua zi a competiției, pe 6 octombrie, se desfăşoară finalele la toate categoriile de vârstă.

Republica Moldova este reprezentată la Campionat de: Clubul Sportiv LIA-GYM (Chișinău), Clubul Sportiv SHANTELI (Bălți), Școala nr. 1 (Bălți), Școala nr. 1 (Cahul), SOLO-GYM (Râbniţa).

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).