Marcați
Un pod din Taiwan s-a prăbușit. Şase persoane au fost grav rănite
2.10.2019, 11:40
Șase persoane au fost rănite grav după ce un pod s-a prăbușit marţi într-un port din nord-estul Taiwanului, strivind mai multe bărci de pescuit, iar mai multe echipaje ar putea fi rămas blocate în interiorul ambarcaţiunilor, au anunţat autoritățile locale, potrivit Reuters.

Cel puțin nouă persoane au căzut în apă și șapte au fost salvate, şase persoane fiind rănite grav, a informat marţi Agenția Centrală de Știri din Taiwan.

Scafandrii i-au căutat pe cei care ar putea fi blocaţi în câteva bărci de pescuit, au declarat pentru Reuters doi oficiali guvernamentali din orașul-port Suao.

"Podul s-a prăbușit în jurul orei 9:30 dimineața, în timp ce un vehicul cisternă petrolieră se afla pe el, după care vehiculul a luat foc", a declarat Shih I-Chun, secretarul primarului orașului. „Ne-am temut că unii pescari ar fi putut fi blocaţi în bărci”, a explicat acesta.

Autoritățile au înființat un centru de urgență, iar armata a anunţat că militarii au ajutat la eforturile de salvare.

Prăbușirea podului, care transportă traficul peste portul mereu aglomerat, a avariat trei bărci de pescuit și două vehicule, inclusiv o cisternă, au transmis oficialii, deși motivul prăbușirii nu este clar, mai ales pe fondul vremii bune.

digi24.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).