Marcați
Strigător la cer! Un bărbat de 63 de ani a violat o fetiță de 10 ani
16.02.2016, 11:39
Procurorii au contestat sentinţa prin care un bărbat de 63 de ani, cetățean al Federației Ruse, a fost achitat pentru comiterea acţiunilor violente cu caracter sexual.
Potrivit procurorilor, pe parcursul anilor 2011 – 2013, bărbatul, care era căsătorit de câțiva ani cu o femeie din Republica Moldova, şi-a agresat sexual nepoata minoră.

La începutul anului 2013, rudele victimei au observat o schimbare în comportamentul fetiţei în vârstă de 10 ani, iar după ce au aflat ce i s-a întâmplat, imediat au anunţat poliţia.

În februarie 2014, instanţa l-a condamnat pe inculpat pentru comiterea violului la 12 ani închisoare, fiind achitat de săvârşirea acţiunilor violente cu caracter sexual pe motiv că nu s-a constatat existenţa faptei infracţiunii.

Procurorii au contestat sentinţa considerând-o ilegală, astfel Curtea de Apel Bălţi a dispus rejudecarea cauzei, recunoscând inculpatul culpabil de comiterea acţiunilor violente cu caracter sexual, stabilindu-i o pedeapsă definitivă de 14 ani privaţiune de libertate.

UNIMEDIA
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).