Marcați
Surpriză din partea Președintelui
6.09.2019, 12:55
Surpriză pentru pasagerii avionului de pe linia Barcelona-Chișinău. Azi-dimineață, în locul vocii însoțitoarei de bord, ei au auzit din boxe vocea președintelui țării, Igor Dodon. Șeful statului revenea din vizita oficială pe care a efectuat-o în capitala Uniunii Europene și a insistat să le ureze pasagerilor ”Drum bun acasă!”.

Pasagerii au apreciat şi au aplaudat gestul preşedintelui țării.

-Bună dimineaţa tuturor! Eu vreau să vă salut pe toţi şi să vă spun ”Drum bun acasa”. Eu vin cu delegaţia dintr-o vizită oficială la Bruxelles şi sunt bucuros că, împreună, mergem spre Chişinău. Drum bun tuturor şi cu Doamne-ajută!

Pe parcursul celor două zile în care s-a aflat la Bruxelles, Igor Dodon a avut mai multe întrevederi cu înalţi oficiali europeni. Discuțiile s-au axat pe perspectivele colaborării bilaterale. Șeful statului s-a întâlnit cu înaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, Federica Mogherini, cu Johannes Hahn, comisarul european pentru Politica de Vecinătate și Negocieri de Extindere, și cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).