Marcați
Trei grădinițe din Ialoveni au fost închise
5.09.2019, 11:02
Trei grădinițe din satul Puhoi, raionul Ialoveni, au fost închise după ce s-a depistat că apa din rețea nu corespunde normelor sanitare. Despre aceasta a scris deputatul Petru Frunze pe pagina sa de Facebook.

„Informație pentru părinții copiilor instituționalizați la cele trei grădinițe de copii din satul Puhoi. Cunoașteți cu toții că a fost întreruptă activitatea gradinițelor de copii pe motiv că apa potabilă din rețea nu corespunde normelor sanitare. După două proceduri de purificare a apei, rezultatele sînt negative. Am solicitat implicarea lui Goreanu Ioan, jurist al Primăriei, pentru a redeschide de urgență activitatea grădiniților de copii. A reacționat promt, mîine va mai face o procedură de dezinfecție. El a stabilit ca pe nouă septembrie curent, sa fie deja reîncepută activitatea celor trei grădinițe de copii. Oricum, copiii în ultimii ani sînt alimentați cu apa potabilă din butelie, care corespunde normelor de alimentație. Va rog sa informați toți părinții, ne cerem scuze pentru situația creată, însă sănătatea copiilor are prioritate”, a scris deputatul pe rețelele de socializare.

NOI.md

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).