Marcați
Inundații provocate de ploaie
4.09.2019, 20:00
Ploaia abundentă de ieri a provocat inundații în orașul Strășeni. Acolo, rigolele au fost înfundate de deșeurile care s-au scurs din partea aflată în pantă a orașului. Nu a scăpat nici principala arteră a localității - strada Ștefan cel Mare.

- Așa arată periferia orașului Strășeni, din cauza vremii rele. Localnicii spun că urmările unei ploi ușoare devin pentru ei o problemă. Calitatea drumurilor se răsfrânge și asupra șoferilor. Ei sunt nevoiți să cheltuie cu regularitate sume mari de bani pentru reparația autoturismelor.

Băltoacele imense, noroiul, deșeurile și pietrișul de pe șantiere sunt o parte indispensabilă a peisajului din Strășeni. Pe adresele cu probleme nu-i nici zare de angajați ai serviciilor locativ-comunale. Ei spun că în, astfel de perioade, sunt suprasolicitați.

Locuitorii orașului Strășeni spun că s-au obișnuit să vadă inundată strada principală a localității, după fiecare ploaie. Unii sunt nevoiți să rezolve pe cont propriu problema acumulării apelor.

Și conducătorii auto se confruntă cu dificultăți în astfel de perioade. Ei spun că sunt nevoiți să ocolească gropile adânci, formate de șuvoaie, și să iasă pe contrasens. Din cauza acestor manevre, timpul de deplasare pe strada principală din Strășeni crește considerabil. Cei care se încumetă să treacă totuși peste gropi riscă să ajungă direct la atelierul auto.

Strada Ștefan cel Mare din Strășeni are lungimea de 3,5 kilometri.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).