Marcați
Abonament pentru înțelepciune
3.09.2019, 18:26
Biblioteca Națională a Republicii Moldova oferă, în luna septembrie, abonamente gratuite. Este vorba de o campanie aflată la a doua ediție, cu scopul de a spori numărul cititorilor. Dacă, anul trecut, acțiunea era orientată spre studenți, în acest an beneficiar poate fi orice doritor, indiferent de vârstă și ocupație.

Permisul de intrare la Biblioteca Națională este perfectat în baza buletinului de identitate și se oferă pentru o perioadă de cinci ani.

- Campania de înscriere gratis la bibliotecă va dura pe parcursul lunii septembrie, atunci când în Biblioteca Națională se desfășoară și programul național ”LecturaCentral” promovăm cartea, promovăm lectura anul împrejur, dar în special atragem atenția în luna septembrie atât utilizatorilor, cât și non-utilizatorilor.

Deși este abia la început, deja au apărut doritori.

- Am venit să studiez într-o atmosferă mai liniștită, mai plăcută. Acasă ești distras de mai multe lucruri. - Cât de des vii la bibliotecă? - Păi azi este prima dată, acum mi-am făcut abonamentul. Este o idee bună. Elevii o să fie mai sârguincioși, o să frecventeze biblioteca mai des și o să aibă rezultate mai pozitive.

În cadrul primei ediții a campaniei ”Lectura central” au fost eliberate peste 200 de abonamente gratuite pentru studenți și liceeni. În afara campaniei, permisul costă 15 lei.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).