Marcați
Grevă la British Аirways
26.08.2019, 15:01
Piloții British Airways își vor suspenda activitatea, pentru o perioadă de trei zile, din cauza neînțelegerilor privind mărimea salariilor. Ei se vor afla în grevă în zilele de 9, 10 şi 27 septembrie, potrivit unei declarații făcute de conducerea Asociației Britanice a Piloților Aerieni, anunță BBC. Aceasta este prima grevă a piloților British Airways. Ea ar putea provoca perturbări severe, întrucât asociația reprezintă aproximativ 90 la sută din numărul piloților companiei aeriene.

Conducerea operatorului a calificat drept nejustificată această acțiune şi a a acuzat asociația de profil de încercarea de a distruge planurile de călătorie ale clienţilor. La rândul său, organizația a anunțat că British Airways a respins mai multe pachete salariale, propuse pentru soluţionarea litigiului, iar decalajul între propunerile celor două părţi ajunge la aproximativ cinci milioane de lire sterline. Din cauza zborurilor anulate, British Airways a recepționat aproape 40.000 de apeluri în primele 24 de ore.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).