Marcați
Miracol într-un lan de porumb
15.08.2019, 15:52
Salvare miraculoasă într-un lan de porumb. Un avion de pasageri, de pe o linie internă din Rusia, a aterizat de urgenţă, după ce ambele motoarele au iești din funcțiune, în urma impactului cu un stol de păsări. Toți cei 226 de pasageri, dar şi cei șapte membri ai echipajului sunt în siguranță.

Din imaginile video se vede cum, imediat după decolare, spre avionul Airbus 321 de pe linia Jukovsk-Simferopol, se îndreaptă un stol de păsări. După impact, ambele motoare au ieșit din funcțiune, iar piloţii au decis să aterizeze de urgenţă într-un câmp aflat la câţiva kilometri de aeroportul din suburbia Moscovei.

- Am zburat din Jukovsk. După aproape cinci secunde, avionul a început să se zgâlţie puternic. După alte cinci secunde, s-au aprins luminile intermitente din partea dreaptă ale avionului şi mirosea a fum.

Piloţii au decis să aterizeze în lanul cu porumb.

- O luăm la dreapta, spre soare, de-a lungul unui lan de porumb!

Pasgerii au fost evacuaţi rapid, cu ajutorul scărilor gonflabile. Ei au aplaudat îndelung echipa de piloți. Oamenii erau emoţionaţi, iar una dintre stewardese a început să plângă.

- Mulțumim mult pentru viețile salvate!

Toţi pasagerii au fost preluaţi de autobuze, care îi aşteptau pe drumul din apropiere.

- E a doua naștere.

- Tovarăşi, sunt teferi toţi?
- Da!
- Puteţi să verificaţi? S-a lovit la gât.

Comitetul de anchetă al Federației Ruse a inițiat o investigație în acest caz. Potrivit ultimelor date, 23 dintre pasagerii aeronavei au fost spitalizați, ca urmare a loviturilor suportate în urma aterizării forțate.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).