Marcați
Igor Dodon: Moldova va supraviețui doar dacă vot fi păstrate valorile noastre tradiționale
14.05.2016, 22:20
Marșul Familiei, organizat de Mitropolie a întrunit mii de persoane

La manifestație au participat și deputații PSRM împreună cu familiile lor. Liderul formațiunii spune că participă la Marșul Familiei deja de cîțiva ani consecutiv.

”Eu consider că trebuie să facem totul pentru a păstra valorile noastre tradiționale creștine. Religia ortodoxă reprezintă unul din pilonii pe care se ține statalitatea moldovenească. Dacă vom păstra religia ortodoxă, cultura, atunci Moldova are viitor”, a menționat Dodon.

Liderul socialiștilor a menționat că în ultimii 7 ani, autortitățile țării au făcut totul pentru a distruge aceste valori. Astfel, în anul 2012, conducerea Moldovei a adoptat legea, care permite legalizarea relațiilor dintre reprezentanții minorităților sexuale.

”Acest lucru se face pentru a distruge acel fundament, pe care se ține Moldova. Am propus în parlament abrogarea acestei legi, și avem toate șansele să obținem acest lucru - dacă nu în acest Legislativ, atunci în viitorul, cînd numărul deputaților socialiști va fi și mai mare”, a conchis politicianul.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).