Marcați
Oleinicenco, noul președinte FMF
22.05.2019, 16:18
Fiind singurul candidat la alegerile în postul de președinte al FMF, Leonid Oleinicenco a fost ales înlocuitorul lui Pavel Cebanu. Noul oficial a fost declarat câștigător cu 115 devoturi din partea delegaţilor prezenți la eveniment.

Leonid Oleinicenco, în vârstă de 37 de ani, a activat timp de 10 ani în cadrul Federației de Fotbal a Moldovei, inițial în calitate de director financiar, iar ultimii trei ani a exercitat funcția de director executiv. „Sunt aici pentru a continua munca începută. Suntem în proces de reforme, reorganizare a muncii. Una dintre principalele sarcini sunt de a atrage cât mai multe persoane în fotbal, cât și dezvoltarea în masă a fotbalului”, a declarat Oleinicenco. Noul președinte îl înlocuiește pe Pavel Cebanu, care a stat în fruntea forului național timp de 22 de ani. Trebuie de menționat că Pavel Cebanu a fost ales președinte de onoare al FMF. Leonid Oleinicenco va exercita noua funcție până în data de 20 ianuarie 2021.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).