Marcați
Volei pentru ”Voluntarii Victoriei”
24.04.2019, 18:30
În Capitală continuă evenimentele dedicate victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei, organizate de activiștii ”Gărzii tinere”. De această dată, este vorba de un campionat de volei, la care au participat 12 echipe de liceeni. Finala competiției s-a desfășurat la Liceul ”Nicolai Gogol”, unde au fost premiate echipele clasate pe primele trei locuri.

Startul campionatului de volei ”Voluntarii victoriei” a fost dat joia trecută. După aproape o săptămână, în finală au ajuns patru echipe de la liceele ”Olimp”, ”Dacia”, ”Mihai Grecu” și ”Nicolai Gogol”.

Pentru cei mai buni dintre tinerii jucători, organizatorii campionatului au pregătit cadouri, a mai spus Victor Poleakov:"Primele trei locuri au parte de cupe. Principala cupă îi va fi înmânată, desigur, câștigătorului competiției, precum și celor de pe locurile doi și trei. Fiecărui liceu, care ne-a găzduit, îi lăsăm și câte o minge, dar pentru un liceu a fost procurată o plasă. Ei aveau o problemă cu asta".

Câștigători ai campionatului de volei au devenit elevii Liceului ”Nicolai Gogol”, care au învins echipa Liceului ”Mihai Grecu”, scor de trei la unu. Echipele liceelor ”Dacia” și ”Olimp” s-au clasat pe pozițiile trei și, respectiv, patru.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).