Marcați
George Simion: Transnistria trebuie să intre în componența României
15.02.2016, 08:35
Unirea Republicii Moldova cu România trebuie să se desfășoare cu respectarea frontierelor statului nostru recunoscute de organismele internaționale, astfel încît Transnistria să nu rămînă deoparte. Este opinia liderului mișcării unioniste ”Acțiunea 2012”, Geroge Simion.

”Unirea Republicii Moldova cu România trebuie să se desfășoare cu respectarea frontierelor statului nostru recunoscute de organismele internaționale”, a declarat Simion în cadrul unui interviu pentru Unimedia.

„Frontiera o trasăm împreună cu regiunea transnistreană. După aceasta este treaba unei comisii parlamentare a diplomaților să discute cu succesorii celor care au făcut posibil acel pact care ne-a separat”, a adăugat Simion.

Potrivit lui George Simion negocierile trebuie să implice pe lângă România, pe Rusia și Germania succesoare de drept a țărilor care au semnat pactul Ribbentrop-Moldotov.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).