Marcați
Doi palestinieni, inclusiv un minor, împuşcaţi mortal de poliţişti israelieni în Cisiordania
28.04.2016, 09:35
O femeie de 23 de ani şi fratele său de 16 ani au fost împuşcaţi mortal de poliţişti israelieni după ce i-ar fi ameninţat cu cuţite pentru a încerca să treacă de un punct de control din Cisiordania, relatează Reuters.

Potrivit poliţiei israeliene, cei doi ar fi fost înarmaţi cu cuţite şi intenţionau să comită un atac la punctul de control Qalandia din Cisiordania, la periferia Ierusalimului.

Femeia avea în mână un cuţit şi s-a îndreptat cu viteză împreună cu fratele ei spre poliţiştii israelieni, care i-ar fi somat să se oprească de mai multe ori, susţine un comunicat al poliţiei israeliene.

"Poliţia le-a solicitat să se oprească de câteva ori. Când au continuat să avanseze, ofiţerii au neutralizat teroriştii", se arată în respectivul comunicat.

În ultima jumătate de an, în urma atacurilor palestinienilor, au murit 28 de israelieni şi doi turişti americani, iar forţele israeliene au neutralizat cel puţin 193 de palestinieni, din care autorităţile israeliene susţin că 130 ar fi fost atacatori. Mulţi alţii au fost ucişi în confruntări şi proteste.

MEDIAFAX.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).