Marcați
Siria: Un spital din Alep bombardat de forțele guvernamentale, 14 civili uciși
28.04.2016, 08:30
Cel puțin 14 civili au fost uciși miercuri seară într-un raid aerian al forțelor guvernamentale siriene contra unui spital și unui imobil rezidențial controlate de rebeliune la Alep (nord-vest), a anunțat apărarea civilă.

"Cel puțin 14 persoane au fost ucise în această seară de lovituri aeriene contra spitalului al Quds și unui imobil rezidențial din apropiere în cartierul al Sukkari, la est de Alep", a declarat pentru AFP apărarea civilă.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a confirmat că raidurile au fost efectuate de "avioanele regimului" de la Damasc.

Singurul pediatru din cartierele de est ale orașului Alep, controlate de rebeli, se numără printre morți, potrivit corespondentului France Presse.

Majoritatea pacienților din acest spital sunt în vârstă și bolnavi cronici.

Clădirea a fost serios avariată.

În ultimele zile, bombardamentele în provincia Alep, mai ales în orașul cu același nume, tăiat în două din 2012, s-au înmulțit, provocând de vineri moartea a peste o sută de civili.

AGERPRES.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).