Marcați
Explozie în orașul Șahtî din Rusia
14.01.2019, 11:53
Un om a murit, iar cinci, inclusiv un copil de nouă luni, au fost internați în spital, în urma unei explozii, azi-dimineață, dintr-un bloc în orașul Șahtî din Federația Rusă. 140 de locatari ai imobilului au fost evacuați, iar soarta a patru este necunoscută. Salvatorii desfășoară lucrări de căutare a supraviețuitorilor sub dărâmături.

Explozia din blocul din orașul Șahtî s-a produs la ora șase dimineața. Deflagrația a avut loc la etajul nouă, ceea ce a dus la distrugerea etajelor opt și nouă. În apartamentele deteriorate locuiau 14 oameni, inclusiv trei copii. Șapte au fost salvați, inclusiv un prunc de nouă luni și mama sa. Potrivit estimărilor prealabile, explozia s-a produs în apartamentul în care locuia o femeie, care a și murit. Martorii oculari spun că deflagrația a fost atât de puternică, încât s-a cutremurat și clădirea vecină.

La locul exploziei continuă lucrările de salvare a supraviețuitorilor. Lucrările sunt îngreunate de faptul că explozia s-a produs la etajele superioare. Autoritățile au intentat un dosar penal în acest caz.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).