Marcați
Doi indivizi comercializau droguri în proporții deosebit de mari atît în capitală cît și în alte raioane ale țării
26.04.2016, 16:20
Doi bărbați de 27 și respectiv 30 de ani, domiciliați în mun. Chișinău și raionul Cahul, sînt suspectați de comercializarea substanțelor narcotice în proporții deosebit de mari pe teritoriul RM.

Oamenii legii au reținut în flagrant doi bărbați în timp ce transportau spre capitală, cu un mijloc de transport substanțe narcotice. Aceștia, comercializau drogurile pe teritoriul raionului Cahul și mun. Chișinău.

Ca urmare percheziţiilor, în ușile din spate a automobilului au fost depistate 2 kilograme de marijuana, ambalate în pachete din polietilenă. Iar la domicilii au fost depistate şi ridicate aproximativ 20 grame de amfetamină, 1 kg de marijuana și un pistol de model ,, Bereta” păstrat ilegal, sustras din una din țările UE.

În cadrul audierilor, suspecții și-au recunoscut vina, astfel, dacă drogurile erau comercializate, aceștia ar fi avut un venit de 100 de mii lei.

Unul dintre suspecți este reținut pentru 72 de ore, cel de al doilea este cercetat în stare de libertate.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de ”Circulația ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare” se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

actualitati.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).