Marcați
Oficialii din Rusia, Iran şi Turcia se vor întâlni cu reprezentanţii ONU în octombrie
12.09.2018, 10:00
Reprezentanţii Rusiei, Iranului şi Turciei vor avea în luna octombrie o întâlnire oficială în Geneva cu reprezentanţii ONU pentru a discuta aspectele finale privind Comitetul Constituţional din Siria, a declarat reprezentantul Rusiei pe probleme privind Siria, Alexander Lavrentyev, relatează Tass.

În cadrul întâlnirii, oficialii vor discuta despre alegerea conducerii comitetului şi „alte probleme funcţionale” care nu au fost luate momentan.

„Nu a fost luată nicio decizie finală. Am decis să finalizăm aceste probleme la nivel tehnic şi să ne întâlnim din nou în Geneva într-o lună pentru a aproba un plan cu care suntem de acord cu toţii”, a declarat Alexander Lavrentyev.

Oficialii vor discuta şi despre situaţia din regiunea Idlib.

„Am ajuns la concluzia că situaţia este dificilă şi orice efort este necesar pentru a proteja civilii. Lupta împotriva organizaţiilor teroriste trebuie să continue, lucru care nu a fost pus la îndoială de nimeni”, a adăugat acesta.

MEDIAFAX

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).