Marcați
Atac armat la un turneu de jocuri video în Florida. Trei morţi, inclusiv suspectul
27.08.2018, 10:40
Cel puţin trei persoane au decedat, printre care şi autorul atacului, iar alte 11 au fost rănite, în urma unui incident armat produs duminică, în timpul unui turneu de jocuri video desfăşurat într-un complex din oraşul Jacksonville, statul american Florida, au anunţat autorităţile, relatează BBC News şi Reuters.

Departamentul de poliţie din Jacksonville au anunţat pe Twitter că mai multe persoane sunt rănite şi au încurajat oamenii să evite zona.

Presa americană, citând surse din cadrul autorităţilor, a relatat iniţial că patru persoane au decedat în urma atacului.

Mike Williams, şeful Poliţiei din Jacksonville, a declarat că presupusul autor al atacului armat a fost descoperit decedat, şi nu există indicii că ar mai fi fost implicate şi alte persoane în comiterea acestui atac.

Autorul atacului a fost identificat de poliţie ca fiind David Katz, 24 de ani, din Baltimore, care se afla în localitate pentru turneul de jocuri video.

Williams a confirmat că suspectul s-a sinucis.

Şeful poliţiei din Jacksonville a mai declarat că alte 11 persoane au fost rănite în cursul incidentului.

David Katz apare listat pe un site al jocului ca fiind câştigătorul ediţiei din 2017 a turneului.

mediafax
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).