Marcați
Brigadă germană pentru Sheriff
14.08.2018, 15:18
Manșa secundă dintre Valur și Sheriff din cadrul turului trei preliminar al Ligii Europa va fi condusă de o brigadă de arbitri din Germania. În tur campioana Moldovei s-a impus cu scorul de 1-0.

Neamțul Marco Fritz va fi la centru în partida dintre islandezii de la Valur și Sheriff Tiraspol. Centralul este cunoscut microbiștilor moldoveni, el fiind pe teren la meciul lui Zimbru cu Țska Sofia în anul 2014, într-o partidă care a contat pentru al doilea tur preliminar al Ligii Europa și care s-a încheiat cu o remiză albă 0-0. În cariera sa Fritz, care este arbitru de categoria a 2-a UEFA, a mai condus multiple partide din cadrul Europa League, însă are în palmares și confruntări internaționale, dar și din Liga Campionilor. Printre cel mai tare duel din palmares se poate numi finala Cupei Germaniei din 2016, în care Bayern Munchen a învins rivala Borussia Dortmund cu scorul de 4-3. A început să arbitreze meciuri din Bundesliga abia din anul 2009, iar trei ani mai târziu a primit licența FIFA. Manșa secundă dintre Valur și Sheriff va avea loc pe 16 august, iar casele de pariuri o dau drept favorită pe campioana Moldovei. În tur, viespile s-au impus la limită cu scorul de 1-0, grație reușitei lui Badibanga din minutul 85.

NTV Moldova

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).