Marcați
Sheriff are maximum de puncte după 4 etape
23.04.2018, 13:02
Sheriff a fost condusă în două rânduri de Dinamo-Auto, dar în cele din urmă a obținut a treia victorie categorică din acest sezon. Kamara și Badibanga au anulat golurile marcate de Onofrei și Janu.

Celelalte goluri ale tiraspolenilor au fost marcate de Oancea, Gerson și Kendysh. Sheriff are maximum de puncte după patru etape și atacă al 17-lea titlu din istoria echipei. Tiraspolenii au trei puncte avans față de Milsami, echipă care i-a eliminat din Cupă. Orheienii au câștigat cu emoții în fața ultimei clasate Sfântul Gheorghe. Crăciun a marcat singurul gol în minutul 93.

Pe podium a urcat Petrocub, care a obținut prima victorie din istorie în fața echipei Zaria Bălți în campionat. Elevii lui Lilian Popescu s-au impus categoric, grație golurilor înscrise de Vladimir Ambros, Valeriu Macrițchi și Artur Patraș.

În fine, Zimbru rămâne fără victorie și după patru etape. „Galben-verzii” au fost conduși pe teren propriu de Speranța după golul lui Cuțenco, dar fostul internațional Alexandru Onica a restabilit egalitatea în minutul 75.

IPN

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).