Marcați
Naționala Moldovei a pierdut la limită partida cu Coasta de Fildeș
28.03.2018, 11:19
Selecționata de fotbal a Moldovei a suferit a treia înfrângere a anului, dar a reușit să marcheze primul gol. Tricolorii au cedat cu 1-2, la Beauvais, în partida cu fosta campioană a Africii, Coasta de Fildeș, care a avut două goluri avantaj încă până la pauză.

Golgheterul campionatului Elveției, Roger Assale, a deschis scorul în minutul 29, după o gafă a fundașului Veaceslav Posmac, iar atacantul Nicolas Pepe a majorat diferența. După pauză, tricolorii au reușit să marcheze în minutul 59, prin Artur Ioniță. Mijocașul lui Cagliari putea să aducă egalarea, dar șutul său din afara careului a trecut puțin pe lângă poartă.

„Am pretenții față de unii fotbaliști în prima repriză. Nu ivorienii au marcat, noi ne-am înscris aceste goluri. Bine că echipa a arătat caracter în repriza a doua. S-a văzut că ceva, ceva ne reușea”, a declarat la conferința de presă selecționerul Moldovei, Alexandru Spiridon.

IPN
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).