Marcați
Serena Willilams a revenit cu o victorie în circuitul WTA
9.03.2018, 11:47
Serena Williams (36 ani), fostă numărul unu mondial, a câştigat joi primul meci după o absenţă de 14 luni din circuitul feminin, impunându-se cu 7-5, 6-3 în faţa kazahei Zarina Dias, în primul tur al turneului WTA de la Indian Wells (SUA).

Cea mai mică dintre surorile Williams, care a devenit mamă în luna septembrie a anului trecut, când a adus pe lume o fetiţă, nu a mai avut nicio apariţie în circuitul WTA după succesul de la Openul Australiei din 2017. Ea a avut nevoie de o oră şi 32 minute de joc pentru a se impune în partida cu Zarina Dias, ocupanta locului 53 în ierarhia mondială.

Şi ultimul meci dintre cele două se încheiase cu acelaşi scor, în 2016, în turul al treilea la Miami.

Următoarea adversară a Serenei Williams va fi olandeza Kiki Bertens (locul 29 WTA), calificată direct în turul secund al competiţiei din California.

"A fost incredibil, un an și un copil mai târziu. Iar acum voi merge acasă la fiica mea. N-am vrut să pun prea multă presiune pe mine la acest turneu. Am intrat pe teren știind că în aceste prime meciuri nu voi fi cu siguranță la cel mai bun nivel al meu. Sunt puțin ruginită. N-am nimic de pierdut, am doar de câștigat și joc de așa natură. Intru pe teren și evoluez cu o mare bucurie în suflet. Știu că pot fi puternică orice s-ar întâmpla în viața mea. Am simțit că povestea mea nu s-a încheiat" a declarat Serena la finalul partidei.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).