Marcați
Proprietarii microbuzelor de linie din Capitală mai au la dispoziție nouă zile pentru a le supune testării tehnice.
6.04.2016, 14:35
În cadrul testelor, angajații Direcției Transport, ai Inspectoratului de Patrulare și experții centrelor specializate verifică atât starea tehnică a microbuzelor, cât și aspectul exterior și interior.

Reprezentanții centrelor de testare spun că, de cele mai multe ori, microbuzele pică testul din cauza reutilării salonului. Printre cele mai frecvente încălcări sunt necorcondanța numărului de locuri cu numărul de locuri indicat în pașaportul tehnic.

La rîndul său, șoferii de microbuze care nu reușesc să treacă testarea tehnică, spun că mașinele sunt distruse pe gropile de pe drumurile din capitală. Șoferii se arată indignați de faptul că taxa pentru drumuri a fost majorată, în timp ce calitatea acestora lasă de dorit.

Autovehiculele care nu se vor încadra în termenul stabilit pentru a trece testarea tehnică nu vor putea ieși pe linie, iar autorizațiile de activitate vor fi retrase.
Testările microbuzelor au loc de două ori în an.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).