Marcați
Cristiano Ronaldo vrea cât mai repede un contract nou la Real, însă preşedintele Perez îi solicită răbdare
2.01.2018, 12:51
Cristiano Ronaldo e nerăbdător să semneze un nou contract cu Real Madrid, deşi ultima extindere a înţelegerii a venit în urmă cu numai un an şi două luni, în noiembrie 2016.

Portughezul a declarat în nenumărate rânduri că vrea să-şi încheie cariera pe Santiago Bernabeu, însă e nemulţumit că are salariul mult mai mic decât Messi şi Neymar, după noile contracte semnate de aceştia.

Messi primeşte 40 de milioane de euro net de la Barcelona, Neymar 37 de milioane de euro de la PSG, în timp ce Cristiano Ronaldo încasează 24 de milioane de euro net la Real Madrid.

"Dacă ar fi posibil, mi-ar plăcea să mă retrag de la Madrid. Nu depinde însă numai de mine, pentru că nu eu sunt şeful la club. Vom vedea", a declarat portughezul după ce a contribuit din plin, cu un gol din lovitură liberă, la ultimul trofeu câştigat de Real, Mondialul cluburilor (1-0 în finală cu Gremio).

Lusitanul în vârstă de 32 de ani a cucerit ultimele două "Baloane de Aur", în 2016 şi 2017, şi l-a egalat pe rivalul Lionel Messi la acest capitol: are cinci trofee.

"Mai are contract până în 2021 cu Real Madrid. Şi mie mi-ar plăcea ca el să se retragă de la Madrid, însă solicit răbdare", a reacţionat preşedintele Florentino Perez. Presa spaniolă a scris în ultima perioadă că Perez i-a promis lui Cristiano Ronaldo că va primi un nou contract, cu un salariu la nivelul lui Messi şi Neymar, la finalul sezonului.

Nu numai Cristiano Ronaldo nu pare a avea însă răbdare, ci şi antrenorul Zinedine Zidane. "Mi-ar plăcea să i se prelungească acum contractul, dacă ar fi posibil. E fundamental pentru noi ca el să rămână pe viaţă aici. Acest club este casa lui, aşa că sper să continue aici până la finalul carierei".

416 meciuri a jucat Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid, în toate competiţiile

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).