Marcați
Măsură anti Real și Barcelona. City îl face pe De Bruyne unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Anglia
19.12.2017, 13:17
Kevin De Bruyne are un sezon excelent la Manchester City, care e lider detaşat în Premier League şi una din formațiile calificate în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Forma belgianului a atras atenția granzilor din Spania, însă City vrea să-l păstreze cu orice preț și i-a oferit un nou contract. Belgianul ar putea devenit unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Premier League.

După ce a prelungit contractele mai multor jucători de viitor, ca Leroy Sane sau Gabriel Jesus, Manchester City vrea să închidă ușa în nas celor de la Real Madrid și Barcelona care au pus ochii pe De Bruyne. Conform celor de la The Thelegraph, mijlocașul belgian este foarte aproape de a semna un nou contract cu Manchester City, pe 6 ani. Actuala înțelegere este valabilă până în 2021.

Cotat de site-urile de specialitate la 75 de milioane de euro, De Bruyne câștigă în prezent 120.000 de lire pe săptămână (135.000 de euro) (7 milioane de euro/an). Noul acord pe şase ani oferit mijlocaşului belgian îi va aduce acestuia un salariu 200.000 de lire sterline (226.000 euro) pe săptămână (11,75 milioane de euro pe an), sumă în care nu sunt incluse bonusurile, ceea ce îl va transforma pe De Bruyne într-unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din Premier League. Englezii anunță că mijlocașul belgian va încasa, cu tot cu bonusuri, nu mai puțin de 16 milione de lire pe an, adică puțin peste 18 milioane de euro.

"Întotdeauna am spus că în fotbal se poate întâmpla orice și lucrurile se pot schimba de pe o zi pe alta. Eu sunt însă foarte fericit în acest moment la Manchester City și cei de la club știu asta. Nu simt nevoia să plec nicăieri și mă bucur că fac parte din acest proiect. Echipa merge într-o direcție foarte bună și asta contează enorm pentru mine. Am luat decizia corectă atunci când am venit la City și mă bucur în fiecare zi de acest aspect" a declarat De Bruyne în presa engleză.

În vârstă de 26 ani, Kevin De Bruyne a fost achiziţionat de Manchester City în 2015, de la formaţia germană VfL Wolfsburg, în schimbul sumei de 75 milioane euro. El a mai evoluat anterior în Premier League, între 2012 şi 2014, la Chelsea Londra. În acest sezon, De Bruyne a jucat 24 de meciuri pentru Manchester City în acest sezon, reușind să marcheze 7 goluri și oferind 11 pase decisive.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).