Marcați
Moldova a cucerit patru medalii de aur și două de bronz la Cupa Europei la Muaythai
5.12.2017, 11:13
Luptătorii moldoveni au cucerit patru medalii de aur și trei de bronz la Cupa Open a Europei la Muaythai, care a avut loc în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie, în Antalya.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere au urcat David Chiperi și Ion Ungurean, care au disputat câte patru lupte, și Igor Duca și Gheorghe Pleșca, cu câte trei lupte disputate.

Luptătorii Vlad Gorbatiuc, Igor Vartic și Marius Covali s-au ales cu medaliile de bronz. La competiție au participat 493 de sportivi din 15 țări.

Președintele Federației de Muaythai din Moldova, Artur Grosu, a remarcat că 2017 este un an fructuos pentru sportivii moldoveni, după ce vara, la Campionatul Mondial Juniori în Thailanda, Moldova a câștigat două medalii de aur, trei de argint, un sportiv clasat pe locul cinci și trofeul „Rising Star".

Amatorii de muaythai sunt așteptați în perioada 16-17 decembrie la Campionatul Național la Muaythai. Acesta se va desfășura la Palatul Feroviarilor, bd. Decebal, 2, începând cu ora 09.00.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).