Marcați
Diplome de onoare pentru sportivii Federației de Motociclism
30.11.2017, 14:45
Șeful statului a avut o întrevedere cu un grup de sportivi, membri ai Federației de Motociclism din Republica Moldova.

Anul curent, motocicliștii Federației au reprezentat țara noastră la numeroase campionate internaționale obținînd rezultate remarcabile, iar Timuș Nicolai a ocupat locul I la Campionatul Europei de Est la Motociclism, clasa MX 1-85.

Astfel, pentru merite deosebite în dezvoltarea și propagarea culturii fizice și sportului, contribuție la pregătirea unor sportivi de performanță și succese obținute în cadrul competițiilor internaționale, Igor Dodon conferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova, lui Golovicichin Mihail (11 ani); Timuș Nicolai (14 ani); Dimitriu Ilia (18 ani); Cociu Mihail (26 ani).

”Am mulțumit sportivilor pentru faptul că ne reprezintă destoinic țara noastră asigurîndu-i de sprijin deplin din partea instituției prezidențiale. Le-am urat succes în continuare și multe performanțe remarcabile”, a menționat Igor Dodon într-o postare pe rețelele de socializare.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).